Suveniruri


 ROMÂNIA - ANOTIMPURI/SEASONS/SAISONS

 ROMANIA, PEOPLE, PLACES AND STORIES

 THE STORY OF CHARPATIANS SALT

Album magnetic Bucuresti

Album magnetic Cluj

Album magnetic Iasi

Album magnetic mânăstiri

Album magnetic Palatul Parlamentului

Album magnetic Peles

Album magnetic Romania orase

Album magnetic Romania traditional

Album magnetic Vlad Tepes

Album magnetic wild Romania

Aplica ipsos mare relief

Aplica ipsos ovala Bucuresti 3 imagini cu suport

Care e lucrul care nu trebuie să lipsească niciodată când te întorci din vacanță? Ai ghicit, suveniruri pentru cei dragi! Fie că vorbim de mici magneți sau de obiecte specifice, nu este îndeajuns să îți povestești experiența celor care te așteaptă acasă, ci trebuie să aduci cu tine mici simboluri ale călătoriei tale care să îi transpună și pe ei în zonele pe care le-ai vizitat.

Fiindcă suvenirurile sunt un trend pentru cei care vizitează locuri noi, ne-am gândit să le oferim opțiuni inedite celor care ne calcă pragul, atât cel online, cât și cel al magazinului fizic din Piața Unirii. Compatrioților noștri le-am pregătit câteva suveniruri ideale pentru sejurul lor în București, care pornesc de la magneții și brelocurile frumos stilizate cu obiective turistice ale capitalei până la obiecte tradiționale de diferite dimensiuni și din materiale diferite. Printre obiectivele turistice imortalizate pe aceste suveniruri, pot fi regăsite:

  • Casa Poporului (Palatul Parlamentului)
  • Ateneul Român
  • Arcul de Triumf

Sunt atât de multe opțiuni de suveniruri, încât îți va fi greu să te decizi care va fi cea mai potrivită amintire care să îți aducă aminte peste ani și ani de călătoria făcută.
Desigur, suvenirurile noastre nu sunt legate doar de București. Numele nostru, până la urmă, este Romanian Boutique, deci avem sute de opțiuni de suveniruri pentru la fel de multe obiective turistice din țară, atât pentru români, cât și pentru musafirii de pe meleaguri străine care ne vizitează țara. Putem găsi pe aceste suveniruri simboluri și locuri precum:

  • Contele Dracula
  • Castelul Bran
  • Castelul Peleș
  • Cimitirul de la Săpânța
  • Stațiunea Mamaia

Obiectivul nostru este să legăm cât mai multe amintiri de locurile frumoase din România, iar suvenirurile noastre sunt adevărate portaluri prin care te poți întoarce în timp, ori de câte ori vrei să îți amintești de călătoriile tale.


Afişare 1 - 15 din 517 (35 pagini)