Returnarea produselor

Condiţii privind returul produselor

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 34/2014, cap. III, art. 9, „consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta costuri suplimentare.”
Condiţia pentru retur este ca produsul să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă ambalajul original, să fie sigilat şi să fie însoţit de factura si chitanţa cu  care a fost livrat.
La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplineşte condiţiile menţionate. În cazul în care aceste condiţii nu sunt îndeplinite, returul va fi refuzat. 

Dacă condiţiile de retur sunt îndeplinite, returul este acceptat şi vă vom înapoia contravaloarea comenzii, prin transfer bancar, în maxim 15 zile de la data înregistrării returului.  

În acest sens, trebuie să ne furnizaţi următoarele informaţii: 

contul IBAN

numele titularului 

CNP-ul 

ATENŢIE! Contul IBAN trebuie să aparţină persoanei pe numele căreia s-a eliberat factura!

Taxele de transport aferente returului comenzii, precum şi cele aferente transferului bancar, vor fi suportate de către client.