Cum cumpăr

Alegeţi produsul sau produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi, selectaţi opţiunile relevante pentru fiecare produs, acolo unde este cazul (ex: culoare, mărime, cantitate), apoi faceţi clic pe butonul Adaugă în coş.

În secţiunea Coşul meu veţi putea vizualiza toate produsele pe care le-aţi selectat pentru achiziţionare. Tot aici aveţi posibilitatea de a elimina unul sau mai multe produse, sau să schimbaţi cantitatea pe care doriţi să o achiziţionaţi pentru fiecare produs în parte. De asemenea, în secţiunea Coşul meu aveţi posibilitatea de a adăuga un Cupon de discount sau un Voucher, dacă deţineţi un astfel de Cupon sau Voucher. Totodată,  puteţi estima costurile de livrare pentru comanda dumneavoastră.

După selectarea produselor şi a cantităţilor pe care doriţi să le achiziţionaţi, şi după aplicarea eventualelor cupoane sau vouchere, comanda dumneavoastră este gata de finalizare. Costul total al comenzii este afişat pe ecran.

Dacă sunteţi mulţumit cu selecţia produselor şi doriţi să finalizaţi comanda, selectaţi butonul Finalizează comanda.

Mai departe, sistemul vă invită să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră de client. Dacă nu aveţi un cont de client, puteţi finaliza comanda completând formularul afişat cu datele dumneavoastră personale. Aveţi de asemenea posibilitatea să creaţi un cont nou de client folosind datele introduse în formular, prin selectarea căsuţei Crează cont, afişată la finalul formularului pe care l-aţi completat.  Aceste date sunt folosite de noi pentru a vă emite factura aferentă comenzii dumneavoastră.

Dacă doriţi livrarea la o adresă diferită de cea de facturare, deselectaţi căsuţa Livrare la aceeaşi adresă, apoi introduceţi adresa unde doriţi să livrăm comanda.

Dacă preferaţi să ridicaţi comanda personal, în secţiunea Metoda de livrare selectaţi opţiunea Ridică din magazin. Sistemul vă va invita apoi să selectaţi o metodă de plată dintre cele afişate pe ecran. După selectarea metodei de  plată, aveţi posibilitatea să introduceţi comentarii sau alte observaţii de care doriţi să ţinem cont.

În final, aveţi posibilitatea de a revizui din nou comanda dumneavoastră. Aici puteţi modifica produse sau cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi, şi puteţi  de asemenea să aplicaţi un cupon de discount sau un voucher.

Înainte de finalizarea comenzii, trebuie să confirmaţi că aţi citit, aţi înţeles şi vă exprimaţi acordul în legătură cu Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului romanianboutique.ro. După exprimarea acordului dumneavoastră prin selectarea căsuţei aferente, selectaţi  butonul  Finalizează comanda. Dacă nu aţi introdus date corecte, site-ul vă va atenţiona şi vă va da posibilitatea să corectaţi datele incorecte.

În momentul în care datele sunt corecte, site-ul  vă invită să revizuiţi încă o dată detaliile comenzii şi preţul pe care trebuie să îl achitaţi. Pentru a finaliza comanda, selectaţi butonul Confirmă comanda. Dacă doriţi să schimbaţi ceva în comanda dumneavoastră, selectaţi butonul Înapoi.

În momentul în care aţi plasat comanda, veţi primi un e-mail pe adresa dumneavoastră de e-mail în care vă confirmăm detaliile comenzii. Această notificare reprezintă confirmarea primirii comenzii dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări legate de comanda pe care tocmai aţi plasat-o, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail, la office@romanianboutique.ro sau prin telefon, la numărul 0721.389.927