Artizanat


Bol ceramic Baia Mare

Bol ceramic Baia Mare

Bol ceramic Horezu

Bol ceramic Horezu

20,00 lei


Bol ceramic Horezu

Bol ceramic Horezu

30,00 lei


Bol ceramic mare Dobrogea

Bol ceramic mediu Dobrogea

Bol ceramic mic Dobrogea

Bol mic sticlă Gallé 10cm

Bol mic sticlă Gallé 9cm

Bombonieră sticlă Gallé

Broşă din lemn Domnişoara Pogany

Butelcă ceramică Baia Mare

Butelcuţă ceramică Baia Mare

Butelcuţă ceramică Baia Mare

Butoiaş decorativ sculptat

Specificul românesc e unul extrem de variat, ceea ce poate fi ușor observat în special în portul popular, diferit de la o regiune la alta a României. Romanian Boutique sprijină toate tradițiile românești și le promovează prin intermediul hainelor tradiționale care populează magazinul din Piața Unirii. Desigur, hainele tradiționale pot fi cumpărate direct din magazinul online, iar pentru ca acest lucru să devină realitate, ți-am pus la dispoziție, pentru fiecare tip de haină în parte, detalii care să te ajute în alegerea ta.

De asemenea, hainele pe care le poți achiziționa de la noi au două scopuri: estetic și vestimentar. Dacă dorești să recreezi o ținută pentru un eveniment anume dintr-o anumită regiune, atunci nu trebuie decât să selectezi zona de proveniență și tipul de haină pe care ți-l dorești. Fiecare tip de țesătură care alcătuiește un anumit tip de haină tradițională este creată de la 0 de către artizani meșteri, în special de către femei care respectă un proces vechi de sute de ani.

Printre hainele tradiționale pe care le puteți regăsi în magazinul online Romanian Boutique se numără:

  • Catrințe
  • Fote
  • Brâie
  • Opinci
  • Accesorii tradiționale

Toate acestea și multe altele pot fi admirate și cumpărate direct de pe site-ul Romanian Boutique, unde sunt adunate adevărate capodopere vestimentare tradiționale din toate zonele țării.


Afişare 1 - 15 din 259 (18 pagini)