Cum plătesc

În momentul finalizării comenzii dumneavoastră, sistemul vă invită să selectaţi o metodă de plată din următoarele:

-          Plata la livrare: plata se va efectua la momentul livrării comenzii. Pentru comenzile livrate prin curier, clientul va achita suma aferentă comenzii la momentul livrării de către curier. Pentru comenzile ridicate din magazinul nostru de către client, acesta are posibilitatea de a achita valoarea comenzii în numerar sau folosind un card bancar.

-          Transfer bancar: clientul va dispune transferul bancar al sumei reprezentând valoarea comenzii folosind detaliile de plată afişate în pagina de confirmare a comenzii. După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon pentru a confirma efectuarea plăţii astfel încât să putem dispune livrarea comenzii dumneavoastră.

-          Plata prin Credit sau Debit Card, folosind soluţia de plăţi electronice PayU: clientul selectează plata cu card bancar, apoi introduce detaliile de plată în pagina afişată de sistem, care este oferită de partenerul nostru de plăţi electronice PayU.  În momentul confirmării plăţii, comanda este confirmată iar noi vom putea dispune livrarea acesteia către dumneavoastră.