Obiecte traditionale


Bardacuta mare Castelul Bran

Blat lemn Dracula dreptunghiular

Blat lemn Dracula formă de măr

Bol ceramic Baia Mare

Bol ceramic Baia Mare

Bol ceramic Horezu

Bol ceramic Horezu

20,00 lei


Bol ceramic Horezu

Bol ceramic Horezu

30,00 lei


Bol ceramic mare Dobrogea

Bol ceramic mediu Dobrogea

Bol ceramic mic Dobrogea

Broşă din lemn Domnişoara Pogany

Butelcă ceramică Baia Mare

Butelcuţă ceramică Baia Mare

Butelcuţă ceramică Baia Mare

Butoiaş decorativ sculptat

Țara noastră este bogată în tradiții, iar acest lucru poate fi ușor observat în absolut oricare regiune din România, la o simplă vizită. Pentru cei care nu au ajuns încă în anumite zone încărcate de spiritul românesc sau care au nevoie de un imbold să le viziteze, Romanian Boutique a strâns în magazinul său online o serie de obiecte tradiționale extrem de variate, pregătite să satisfacă și cele mai rafinate gusturi.

Fiecare zonă a României se mândrește cu meșteri artizani și cu obiective turistice, dar și cu obiceiuri și tradiții specifice acelei zone. Obiectele tradiționale sunt de cele mai multe ori rezultatul talentului acestor meșteri care au transpus spiritul și pasiunea lor pentru tradiții și pentru spiritul românesc în diverse lucrări reprezentative pentru români.

Atât în magazinul fizic din Piața Unirii a capitalei, cât și aici, în magazinul online, pot fi găsite obiecte tradiționale dintre cele mai diverse, precum:

  • Obiecte tradiționale din lemn, cum ar fi casetele din lemn, titirezi, diverse tipuri de ploscă decorativă, naiuri, linguri, fluiere și multe altele
  • Obiecte tradiționale din sticlă
  • Obiecte tradiționale din ceramică, precum măștile, farfuriile, halbele, tablourile, bombonierele sau vazele
  • Obiecte tradiționale din material textil, precum ștergarele, fețele de masă sau diverse tipuri de traista
  • Obiecte tradiționale pictate
  • Tablouri
  • Cosmetice tradiționale
  • Băuturi tradiționale

Toate acestea pot fi admirate și achiziționate la alegere, atât pentru oferirea lor drept un cadou special pentru persoanele care adora tradițiile și spiritul românesc, cât și pentru înfrumusețarea caselor cu obiecte care respectă cu adevărat tradițiile României. Desigur, orice astfel de obiect tradițional, aparținând unei zone anume, pot fi achiziționate și ca suveniruri, care să amintească de frumusețea meșteșugului românesc și de spiritul tradițional mereu viu.


Afişare 1 - 15 din 205 (14 pagini)