Ii


Ie bărbat cu model floral violet

Ie bărbat cu model flori roșii pe 3 rânduri

Ie bărbat cu model geometric albastru pe 3 rânduri

Ie bărbat cu model geometric roșu pe 3 rânduri

Ie bărbat cu model geometric tradițional

Ie bărbat cu model tradițional pe 3 rânduri

Ie damă cu mânecă lungă cu model albastru brodat

Ie damă cu mânecă lungă cu model floral

Ie damă cu mânecă lungă cu model floral roşu

Ie damă cu mânecă lungă cu model trandafiri

Ie damă cu mânecă lungă cu motiv tradiţional brodat

Ie damă cu mânecă lungă cu motive tradiţionale bleu

Ie damă cu mânecă lungă cu motive tradiţionale roşii

Ie damă cu mânecă lungă cu motive verticale bleu şi albe

Ie damă cu mânecă lungă cusută cu fir de mătase auriu

Iile sunt unul dintre motivele noastre de mândrie, atât pe plan regional, cât și internațional. Portul nostru popular, indiferent de regiunea din care provine, păstrează o frumusețe aparte pe care femeile talentate știau să o țeasă încă de acum o sută de ani. Romanian Boutique aduce prin aceste ii un omagiu tuturor celor care au creat aceste obiecte vestimentare nemuritoare și care le-au pus în prim-planul valorilor noastre naționale inestimabile.

Ia este astăzi mai mult decât o simplă tradiție. Ia a devenit un trend și mulți creatori de modă, atât români, cât și internaționali, au adaptat-o și folosit-o în colecțiile lor. Durabilitatea, frumusețea, bogăția motivelor cusute – iată doar câteva motive pentru care o ie reușește de cele mai multe ori să câștige bătălia cu timpul și să uimească multe generații la rând.

În magazinul nostru, iile sunt la loc de cinste, iar modelele noastre sunt dintre cele mai variate pentru a le putea oferi musafirilor noștri opțiunea de a găsi modelul potrivit pentru sine sau pentru cei dragi. În principal, iile noastre sunt:

  • Cusute - specificul clasic al acestui tip de îmbrăcăminte
  • Țesute – fie prin utilizarea războiului tradițional, fie țesute cu ajutorul mașinăriilor moderne
  • Printate – cămăși care imită excelent modelele tradiționale, pentru cei care vor un suvenir mai economic

În afară de aceste tipuri de ii, Romanian Boutique mai are o surpriză: iile vintage. Ce sunt acestea? Sunt modele vechi, găsite și colecționate, care pot trece de o sută de ani vechime. Aceste ii speciale sunt adevărate opere de artă și în același timp suveniruri ale unor epoci demult apuse. Rezistența lor aparte le conferă o aură extraordinară, iar cei care le achiziționează sunt minunați de frumusețea și culorile lor care s-au păstrat vii de-a lungul anilor.

Romanian Boutique este magazinul unde iile prind viață și sunt pregătite să înfrumusețeze casa și, de ce nu, trupul celor care vor să poarte cu mândri simboluri tradiționale românești din cele mai vechi timpuri.


Afişare 1 - 15 din 53 (4 pagini)